Alcătuire dosar pentru viză SUA

WhatsApp
Orar

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Cum se achită taxa pentru trimiterea pașaportului către Ambasada SUA București pentru reînnoirea vizei

21 octombrie 2023BY Val ( 0 ) Comment

În cazul în care ați mai avut viză de SUA care este încă valabilă sau a expirat de maxim 4 ani, pentru a trimite pașaportul către Ambasada SUA la București pentru reînnoirea vizei, urmați pașii de mai jos.

Pasul 1

Accesați https://vfs.gtspremium.com/#/ și introduceți codul UID din 8 cifre, pe care îl găsiți după adresa de email, în colțul din dreapta sus, pe pagina https://portal.ustraveldocs.com/:

Pasul 2

Din lista țărilor prezentate, alege România.

Pasul 3

Singura opțiune în acest moment este București.

Pasul 4

Din acest ecran alege opțiunea care ți se potrivește sau pe care o dorești. Pentru exemplul nostru, am ales cea mai des selectată opțiune, și anume trimiterea pașaportului de la adresa de corespondență a aplicantului. Operațiunea este taxată cu $11 USD, ce se achită online cu cardul.

Pasul 5

Citește cu atenție și acceptă termenii și condițiile.

Pasul 6

Alege o dată la care să vină curierul la adresa de ridicare documente.

Pasul 7

Introdu numele și adresa de la care se va ridica pașaportul. Verifică, cu atenție, numărul de mobil să fie scris corect, pentru că vei primi acolo mesaj scris, în momentul în care va fi alocat un curier pentru ridicarea documentelor.

Pasul 8

După ce verifici că numărul de referință este același cu codul UID introdus de tine și că numărul de aplicanți este corect (trebuie să fie 1, vei face acest pas pentru fiecare aplicant), trimite confirmarea.

Pasul 9

Sistemul afișează o pagină de confirmare finală și generează AWB-ul pe care îl poți tipări direct din browser sau îl poți descărca pe computer în format PDF, împreună cu adresa de email unde poți scrie dacă întâmpini greutăți sau dacă nu s-a generat automat AWB-ul: [email protected].

AWB-ul tipărit îl vei arăta curierului când sosește pentru ridicarea documentelor. Vezi aici detalii.

Photo by Luke Michael on Unsplash

TAGGED IN : ,

Leave Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.