Alcătuire dosar pentru viză SUA

WhatsApp
Orar

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Detalii despre vizele de tip turistic/afaceri

Vizele turistice din categoria B-1/B-2 sunt destinate persoanelor care călătoresc în Statele Unite temporar în scop de afaceri (B-1) sau în scop personal sau pentru tratament medical (B-2). În general, vizele din categoria B-1 sunt destinate persoanelor care călătoresc pentru întâlniri cu parteneri de afaceri, pentru a participa la convenții/conferințe științifice, profesionale sau de afaceri, pentru a rezolva probleme legate de proprietăți sau pentru a negocia contracte. Vizele din categoria B-2 sunt destinate călătoriilor care au un caracter recreativ, inclusiv turism, vizitarea prietenilor sau rudelor, tratament medical sau activități cu caracter fratern, social sau de servicii.

Deseori, vizele din categoriile B-1 și B-2 sunt combinate și eliberate ca o singură viză: categoria B-1/B-2. Personalul privat sau domestic membrii echipajelor care lucrează la bordul vaselor în interiorul Platformei Continentale Externe pot îndeplini criteriile pentru vize din categoria B-1 în anumite circumstanțe. Anumiți cetățeni străini pot să nu fie eligibili pentru obținerea vizelor în conformitate cu Legea imigrării și a cetățeniei.

În plus, în funcție de scopul călătoriei dumneavoastră, trebuie să aveți în vedere prezentarea următoarelor:

Studenți

Ultimele rezultate școlare, foi matricole și diplome. Prezentați, de asemenea, dovezi ale sprijinului financiar, cum ar fi extrase lunare de cont, extrase ale depozitelor la termen sau orice alte dovezi.

Adulți încadrați în câmpul muncii

Prezentați o adeverință de încadrare din partea angajatorului dumneavoastră (veți primi din partea noastră un model) și fluturași de salarii din ultimele trei luni.

Oameni de afaceri și administratori de societăți comerciale

Prezentați dovezi ale funcției dumneavoastră în societatea comercială și ale remunerației.

Vizitarea unei rude

Prezentați fotocopii ale dovezii statutului rudei dumneavoastră (de exemplu Cartea Verde, certificatul de naturalizare, viză valabilă etc.).

Vizitatori anteriori ai Statelor Unite

Dacă ați mai fost în Statele Unite anterior, orice documente care atestă statutul dumneavoastră de imigrare sau viza.

Criterii

Dacă solicitați o viză din categoria B-1/B-2, trebuie să demonstrați unui ofițer consular că îndepliniți criteriile pentru o viză de Statele Unite în conformitate cu Legea imigrării și a cetățeniei (INA). Secțiunea 214(b) a INA pornește de la premisa că fiecare solicitant al unei vize din categoria B-1/B-2 este un prezumtiv imigrant. Trebuie să infirmați această premisă legală demonstrând:

  • Că scopul călătoriei dumneavoastră în Statele Unite este pentru o vizită temporară, cum ar fi în interes de afaceri, personal sau pentru tratament medical
  • Că intenţionaţi să rămâneţi în Statele Unite o perioadă de timp determinată și limitată
  • Disponibilitatea fondurilor necesare pentru a acoperi cheltuielile dumneavoastră cât timp vă aflaţi în Statele Unite
  • Că aveţi reşedinţa în afara Statelor Unite, precum şi orice alte legături sociale sau economice cu caracter angajant care asigură întoarcerea dumneavoastră în străinătate după terminarea vizitei

Cum să aplici

1

Dă click pe butonul "Aplică pentru viză" din partea de jos a acestei pagini.

2

Completează formularul, răspunzând tuturor întrebărilor.

3

Urmează să fii contactat prin email de către echipa noastră.

De la clienți

"Multumesc pt seriozitate, punctualitate și îndrumare. Am obținut viza și datorita vouă a fost mai simplu decât ma așteptam."

Ana-Maria M.

Viză turistică

"Recomand cu încredere. Interacțiune profesionistă și promptă."

Ionuț Matei

Viză turistică