publicitate pe vizeamerica.com

publicitate pe vizeamerica.com

Documentele necesare la inscrierea in program:
  • formular de aplicare specific firmei organizatoare (atentie: datele trebuie completate citet, pentru ca firma organizatoare sa te poata contacta cat mai rapid). Cel mai uzual mod de comunicare este adresa de e-mail.
  • copie pasaport (daca initial nu ai pasaport, se poate si fara, dar trebuie incepute demersurile pentru a obtine unul). Pasaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din SUA.
  • copie buletin
  • adeverinta de student pentru firma organizatoare (atentie: sunt necesare doua adeverinte, a doua pentru Ambasada SUA)
  • contractul de mediere cu firma semnat in 2 exemplare
  • contractul de munca cu angajatorul din SUA (acesta poate fi prezentat si ulterior, fiind necesar pentru obtinerea DS-2019i)
  • fotografii tip pasaport
Dosarul cerut de legislatia din Romania cuprinde:
  • cazier judiciar
  • declaratie carte de munca sau copie dupa carte de munca
  • copie act de identitate
  • carnet de student cu stampila anului curent de studiu
  • copie dupa diplome
  • dovada de non-interdictie- se va obtine dupa inscrierea in program, in baza unei adeverinte emise de fiecare firma de recrutare

In functie de firma, veti primi sau nu un pachet complet de informare cu privire la pasii ce trebuie sa ii urmati. Va sfatuim sa alegeti cu grija, deoarece sunt destule firme de recrutare si puteti gasi si pe cele corecte si profesionale.

Dosarul pentru Ambasada

La acest moment, te poti considera cu un picior in America. Trebuie sa ai o oferta de munca valabila, o oferta de cazare, asigurarea medicala platita, toate taxele catre Sponsor si Recrutator platite si nu in ultimul rand rezervare pentru biletul de avion. ATENTIE! Nu se achita biletul de avion inainte de interviul cu Ambasada SUA! Rezervarea biletului de avion nu presupune nici un cost! De obicei firma poate face o rezervare in numele tau daca doresti sa folosesti partenerii companiile sau agentiile de tursim cu care aceasta este partenera! (te sfatuim, deoarece au preturi avantajoase, tinand cont de faptul ca ei vand bilete de avion la pret de bulk, adica cu mari reduceri pe volum de persoane)

Documentele necesare pentru interviul de la Ambasada SUA
  • Pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii din SUA
  • Dovada de plata a taxei pentru viza (TOT CE PRIMITI DE LA BANCA)
  • Dovada de plata a taxei SEVIS
  • Formulare tip pentru cerere de viza DS156/DS157/DS158
  • Fotografie
  • DS-2019
  • Adeverinta de student
  • Foaie matricola in plic sigilat
  • Carnetul de student stampilat pentru anul curent si completat
  • Orice alte documente considerate relevante

De obicei forma recrutatoare te va asista in vederea intocmirii dosarului si iti va oferi consiliere vizazi de alte documente considerate relevante. Nu uita sa informezi firma in maxim 48 ore daca ai primit sau nu viza! Succes!


Este obligatia participantului derivata din legislatia din Romania de a prezenta la firma recrutatoare o copie dupa viza obtinuta!!

Pentru o descriere detaliata a schemei de functionare J1 apasa AICI pentru o prezentare Powerpoint. Pentru versiunea HTML, apasa AICI
Informatii preluate prin amabilitatea BRGWork.ro

 


About VizeAmerica.com Contact VizeAmerica.com


© 2003 - 2007 VizeAmerica.com Toate drepturile rezervate. VizeAmerica.com®

Termeni si Conditii    Date Private    Program Afiliere    Contact

Check Page Ranking Director WEB

Romanian Top66
Portalul VizeAmerica.com

publicitate pe vizeamerica.com

publicitate pe vizeamerica.com



Stiri Vize USA&Canada