publicitate pe vizeamerica.com

publicitate pe vizeamerica.com

Documentele necesare pentru intocmirea unui dosar complet difera in functie de tipul contractului si pozitia dorita de aplicant si disponibila. Fiecare participant trebuie sa prezinte un minim de documente in baza carora se poate face inscrierea. Restul documentelor necesare, se pot depune ulterior, dar nu mai tarziu de data la care se cere confirmarea locului de munca! Mai jos ai un model de procedura de aplicare si pasii ce sunt cuprinsi aici:

Dosar pentru inscriere:
 1. Formularul de inscriere
 2. Pasaport
 3. 2 scrisori de recomandare
 4. cazier judiciar
 5. Adeverinta medicala
 6. CV
 7. poze marime pasaport zambind
 8. diplome si atestate acolo unde oferta de munca o cere
Dosar cerut de legislatia din Romania cuprinde (IN COMPLETAREA CELOR DE MAI SUS):
 • declaratie carte de munca sau copie dupa carte de munca
 • copie buletin/ act de identitate
 • dovada de non-interdictie- se va obtine dupa inscrierea in program, in baza unei adeverinte emise de firma de recrutare

De cele mai multe ori, firma de recrutare va furnizeaza modele si formulare tip pentru a usura procedura de inscriere. Pentru a primi un pachet complet sau detalii privind dosarul va rugam sa ne contactati.

Dosar pentru Ambasada

La acest moment, te poti considera cu un picior in America. Trebuie sa ai o oferta de munca valabila, o oferta de cazare, asigurarea medicala platita, toate taxele firmei de recrutare si parteneri platite si nu in ultimul rand rezervare pentru biletul de avion. ATENTIE! Nu se achita biletul de avion inainte de interviul cu Ambasada SUA! Rezervarea biletului de avion nu presupune nici un cost! Firma de recrutare poate face o rezervare in numele tau daca doresti sau poti folosi agentia de turism preferata de tine pentru a face rezervare de bilete avion.

Documentele necesare pentru interviul de la Ambasada SUA

Este obligatia participantului derivata din legislatia din Romania de a prezenta firmei de recrutare o copie dupa viza obtinuta!!


About VizeAmerica.com Contact VizeAmerica.com


© 2003 - 2007 VizeAmerica.com Toate drepturile rezervate. VizeAmerica.com®

Termeni si Conditii    Date Private    Program Afiliere    Contact

Check Page Ranking Director WEB

Romanian Top66
Portalul VizeAmerica.com

publicitate pe vizeamerica.com

publicitate pe vizeamerica.comStiri Vize USA&Canada