publicitate pe vizeamerica.comJobs

Programul H2B SUA (program cu viza de lucru) se adreseaza absolventilor de liceu, absolventilor de facultate si altor categorii de persoane care doresc sa lucreze in S.U.A. pentru o perioada intre 6-10 luni. Programul nu impune conditii de studii superioare, adresandu-se in egala masura si celor care nu detin astfel de studii.

Acest program a luat nastere pentru a oferi celor intre 18 si 40 de ani posibilitatea de a munci legal in Statele Unite, in cadrul unei vize de munca avand un caracter temporar - H2B . Fiecarui participant i se ofera, in primul rand, sansa de a cunoaste "din interior" modul de coordonare si de organizare intr-o firma americana . Mediul de lucru permite comunicarea directa cu colaboratorii, sefii si clientii si acumularea unor cunostinte valoroase in domeniul profesional, precum si aprofundarea cunostintelor de limba engleza. Pe langa aceste avantaje care nu se evalueaza in bani, plecarea are ca principal scop castigul financiar.

In aceasta pagina veti gasi in scurt timp locurile de munca disponibile oferite de firmele de recrutare din Romania, pentru programele de tip H2B. Reveniti in curand pentru detalii.


About VizeAmerica.com Contact VizeAmerica.com


© 2003 - 2007 VizeAmerica.com Toate drepturile rezervate. VizeAmerica.com®

Termeni si Conditii    Date Private    Program Afiliere    Contact

Check Page Ranking Director WEB

Romanian Top66
Portalul VizeAmerica.com

publicitate pe vizeamerica.comStiri Vize USA&Canada