publicitate pe vizeamerica.com

publicitate pe vizeamerica.com

Informatii Vize Emigrare

Începând cu data de 26 Octombrie 2005 Departamentul de Sigurantã Internã al SUA mãreşte taxele pentru depunerea urmãtoarelor formulare:

I-130, Petition for Alien Relative $ 190.00
I-129F, Petition for Alien Fiancé(e) $ 170.00
I-600, Petition to Classify Orphan as an Immediate Relative $ 545.00
I-600A, Application for Advance Processing or Orphan Petition $ 545.00
I-601 IV Waiver $ 265.00
I-360, Petition for Amerasian, Widow(er), or Special Immigrant $ 190.00
I-131, Application for Travel Document $ 170.00
I-212, Application for Permission to Reapply for Admission into the U.S. After Deportation or Removal $ 265.00
I-90, Application to Replace Permanent Resident Card $ 190.00

 

 

Secţia de vize de imigrare poate accepta petiţii I-130 pentru rude de gradul întâi numai din partea cetăţenilor americani care au reşedinţa în România, inclusiv a personalului din forţele armate, precum şi în cazuri de de urgenţe reale, cum ar fi situaţii de viaţă şi moarte, situaţii în care sunt puse în pericol sănătatea sau siguranţa persoanei respective, şi alte situaţii care sunt de interes naţional. Exemple de urgenţe familiale includ copii minori care în mod neaşteptat rămân fără susţinerea şi îngrijirea unui adult. Exemple de situaţii de interes naţional includ facilitarea călătoriei personalului din cadrul forţelor armate ale SUA şi alţi angajaţi direcţi ai Guvernului SUA aflaţi în misiune peste hotare care sunt în curs de a primi ordine de transfer şi trebuie să depună petiţii de imigrare în favoarea soţiei şi copiilor minori la posturi în strănătate.

Pentru a demonstra reşedinţa în districtul consular, petiţionarii cetăţeni americani trebuie să poată demonstra că au permisiunea de a locui permanent în districtul consular şi că au locuit continuu timp de cel puţin şase luni înainte de depunerea petiţiei. În cazul persoanelor care se află în ţară cu un statut temporar, cum ar fi ca turist sau student, nu se consideră că îndeplinesc cerinţa de reşedinţă. Se cere dovada reşedinţei permanente sub forma Permisului de şedere permanentă eliberat de autorităţile române.

Toţi rezidenţii permanenţi şi cetăţenii americani rezidenţi în Statele Unite sau cu o adresă permanentă în Statele Unite, trebuie să depună petiţiile I-130 la centrul Serviciul de cetăţenie şi imigrare al SUA USCIS care are jurisdicţie asupra reşedinţei lor (după cum este indicat pe website-ul USCIS la adresa http://www.uscis.gov/files/form/i-130.pdf)

 


About VizeAmerica.com Contact VizeAmerica.com


© 2003 - 2007 VizeAmerica.com Toate drepturile rezervate. VizeAmerica.com®

Termeni si Conditii    Date Private    Program Afiliere    Contact

Check Page Ranking Director WEB

Romanian Top66
Portalul VizeAmerica.com

publicitate pe vizeamerica.com

publicitate pe vizeamerica.comStiri Vize USA&Canada