publicitate pe vizeamerica.comProgramele de cariera profesioanala in SUA vin in completarea celorlalte 12 categorii de programe de schimb cultural international pe care Guvernul SUA le-a aprobat si legiferat in 1961.

Scopul principal al programelor de pregatire profesionala rezida in imbogatirea cunostintelor pe care participantul le-a acumulat in timpul studiilor sau in cativa ani de experienta intr-un domeniu specific in care aplicantul doreste sa profeseze si in viitor.

Prin programele de cariera profesionala, participantii se familiarizeaza cu tehnologia, metodele si expertiza companiilor americane. Participantii beneficiaza de on the job training prin care castiga experienta practica relevanta pentru cariera lor viitoare. Prin notiunea on the job training se intelege implicarea ca observator sau executant in aspecte legate de activitati ale companiei americane, activitati implementate si demonstrate de persoane cu expertiza necesara.

Regulamentul de functionare al programului interzice folosirea programelor de cariera profesionala pentru prestarea de munci curente care nu sunt legate de pregatirea participantului.

In fiecare an, mii de tineri absolventi sau Aplicanti participa in programe de dezvoltare a carierei profesionale in SUA ca si parte din echipa unei companii americane in cautarea de tineri inteligenti, muncitori si cu variate cunostinte de limbi straine!


INTERNATIONAL STUDENT INTERNSHIP PROGRAM

Prin acest program studentii pot sa obtina o pozitie ca practicant in cadrul unei companii americane pentru o perioada de maxim 4 luni. Pozitia ca si practicant trebuie sa fie legata de domeniul principal de studiu. Aplicantul trebuie sa fie absolvent a cel putin 2 semestre, inainte de a se putea inscrie in acest program.

Recomandam acest program studentilor care doresc sa castige experienta practica in domeniul lor de studiu din timpul facultatii!

Popularitatea programului de internship a scazut odata cu ridicarea restrictiei de participare in programul Summer Work and Travel, restrictie ce nu permitea studentilor care au fost o data in SUA sa mai participe in program, decat in procente foarte reduse. Diferenta intre Summer Work and Travel si Intership program consta in: tipul job-ului si costurile mai ridicate pentru programul de internship. VizeAmerica.com recomanda participarea in program pentru acei studenti care doresc sa efectueze stagiul de practica in SUA.

INTERNATIONAL PRACTICAL TRAINING PROGRAM

Prin acest program, tinerilor absolventi de studii superioare sau tinerilor profesionisti cu minim 2 ani experienta in domeniu li se ofera sansa de a face parte dintr-o echipa americana pe o perioada cuprinsa intre 3 si 18 luni.

Partile implicate in desfasurarea programului, respectiv practicantul si angajatorul sau gazda, isi vor conduce activitatea in baza unui plan de training. Detaliile cuprinse in planul de training se stabilesc la propunerea angajatorului si trebuie sa acopere toate aspectele legate de activitatea pe care participantul trebuie sa o desfasoare, mai putin aspectele financiare, care sunt cuprinse detaliat in alte formulare.

Recomandam aceasta experienta tuturor proaspetilor absolventi de stiinte economice!

About VizeAmerica.com Contact VizeAmerica.com


© 2003 - 2007 VizeAmerica.com Toate drepturile rezervate. VizeAmerica.com®

Termeni si Conditii    Date Private    Program Afiliere    Contact

Check Page Ranking Director WEB

Romanian Top66
Portalul VizeAmerica.com

publicitate pe vizeamerica.comStiri Vize USA&Canada